Cultuurcursussen

Schrijf je in

 

 

Leslokatie: Language Corner School: Frederik Hendrikplantsoen 98

> Samen lezen

Leesgroep die liefhebbers van de Italiaanse literatuur bij elkaar brengt. We kiezen en behandelen een boek per maand, dat gedurende de wekelijkse bijeenkomsten zal worden geanalyseerd en besproken. Vanaf niveau B2.

Het boek is: “I leoni di Sicilia!, Stefania Aunci, 2019

Data: vanaf September
Cursus: 5 ontmoetingen van 1,5 uur per 1 boeken
Prijs: €112 voor 1 boeken.
Tijd en dag: tijd en dag in overleg

 

> Op reis naar Italia

Kom met ons mee voor een virtuele reis rechtstreeks van uw bank naar enkele van de meest verbazingwekkende regio’s van Italië.
De lessen zijn gericht op het geven van cultureel en toeristisch inzicht in elke regio, maar ook op het ontwikkelen van uw taalvaardigheden. Deze cursus geeft u de mogelijkheid om uw Italiaans in de praktijk te brengen door het verbetering van uw vloeiendheid en spontaniteit in het spreken.

Data: vanaf September
Cursus: 5 lessen van 1,5 uur
Prijs: €112
Tijd en dag: tijd en dag in overleg

 

> Italia op e krant 

Deze bijeenkomsten zullen u helpen meer te weten over de belangrijkste aspecten van de hedendaagse Italiaanse samenleving, politiek en cultuur en deze beter leren begrijpen. Door het lezen van nieuwsartikelen en met behulp van video’s van Italiaanse TV-programma’s discussiëren we over belangrijke actuele kwesties en gebeurtenissen. U zult zo de mogelijkheid hebben om rechtstreeks geconfronteerd te worden met de levende, modern Italiaanse taal in al haar verschillende registers. Vanaf niveau B1.

Data: vanaf September
Cursus: 5 ontmoetingen van 1,5 uur
Prijs: €112
Tijd en dag: tijd en dag in overleg

> Alle Cursussen:

Lessons