Cultuurcursussen

SAMEN LEZEN

Leesgroep die liefhebbers van de Italiaanse literatuur bij elkaar brengt. We kiezen en behandelen een boek per maand, dat gedurende de wekelijkse bijeenkomsten zal worden geanalyseerd en besproken. Vanaf niveau B2.

LESLOCATIE: Brouwersgracht 921

Het boek is: “Quel maledetto Vronskij" di Claudio Piersanti, 2021, Rizzoli

Data: vanaf september 2022

Cursus: 2 ontmoetingen van 2 uur per boek


Tijd en dag in overleg

Prijs: €75 per boek

op reis naar Italia

Kom met ons mee voor een virtuele reis rechtstreeks vanaf uw bank naar enkele van de meest indrukwekkende regio’s van Italië.
 De lessen zijn gericht op het geven van cultureel en toeristisch inzicht in elke regio, maar ook op het ontwikkelen van uw taalvaardigheden. Deze cursus geeft u de mogelijkheid om uw Italiaans in de praktijk te brengen door het verbeteren van uw vloeiendheid en spontaniteit in het spreken.

LESLOCATIE: Brouwersgracht 921

Data: vanaf september


Cursus: 5 lessen van 1,5 uur


Tijd en dag in overleg

Prijs: €112

ITALIË IN HET NIEUWS

Deze lessen zullen u helpen meer te weten over de belangrijkste aspecten van de hedendaagse Italiaanse samenleving, politiek en cultuur en deze beter leren begrijpen. Door het lezen van nieuwsartikelen uit Italiaanse kranten en met behulp van video’s van Italiaanse TV-programma’s discussiëren we over belangrijke actuele kwesties en gebeurtenissen. U zult zo de mogelijkheid hebben om rechtstreeks in aanraking te worden met de levende, modern Italiaanse taal in al haar verschillende registers. Vanaf niveau B1.

LESLOCATIE: Brouwersgracht 921

Data: vanaf september


Cursus: 5 ontmoetingen van 1,5 uur


Tijd en dag in overleg

Prijs: €112