Cultuurcursussen

Samen lezen – Boek Club

Leesgroep die liefhebbers van de Italiaanse literatuur bij elkaar brengt. We kiezen en behandelen een boek dat gedurende de maandelijkse bijeenkomsten zal worden geanalyseerd en besproken. Vanaf niveau B2.

LESLOCATIE: Online of op locatie

BOEKENLIJST:

  1. Marco Balzano: “Resto qui”
  2. Peppe Fiore: “Gli innamorati”
  3. Vincenzo Latronico: “Le perfezioni”

DATA: vanaf september 2024

Cursus: 1 ontmoeting van 1,5 uur per boek


DAG EN TIJD: in overleg

PRIJS: €30 per boek

Op reis naar Italia – Viaggiamo in Italia

Kom met ons mee voor een virtuele reis rechtstreeks vanaf uw bank naar enkele van de meest indrukwekkende regio’s van Italië.
 De lessen zijn gericht op het geven van cultureel en toeristisch inzicht in elke regio, maar ook op het ontwikkelen van uw taalvaardigheden. Deze cursus geeft u de mogelijkheid om uw Italiaans in de praktijk te brengen door het verbeteren van uw vloeiendheid en spontaniteit in het spreken.

LESLOCATIE: Elandsgracht 70

DATA: vanaf september


CURSUS: 6 lessen van 1,5 uur


DAG EN TIJD: in overleg

PRIJS: €153

ITALIË in het news

Deze lessen zullen u helpen meer te weten over de belangrijkste aspecten van de hedendaagse Italiaanse samenleving, politiek en cultuur en deze beter leren begrijpen. Door het lezen van nieuwsartikelen uit Italiaanse kranten en met behulp van video’s van Italiaanse TV-programma’s discussiëren we over belangrijke actuele kwesties en gebeurtenissen. U zult zo de mogelijkheid hebben om rechtstreeks in aanraking te worden met de levende, modern Italiaanse taal in al haar verschillende registers. Vanaf niveau B1.

LESLOCATIE: Elandsgracht 70

DATA: vanaf september


CURSUS: 6 ontmoetingen van 1,5 uur


DAG EN TIJD: in overleg

PRIJS: €153